Over JP Gray

Hero image

JP Gray is een toonaangevende recruitmentpartner voor organisaties in Europa die op zoek zijn naar getalenteerde kandidaten in de volgende vakgebieden: Healthcare, FinTech, Retail, Engineering, Waste & Packaging, Chemicals en Food & Beverage. We focussen ons op operationale, support en middel management posities.

Wij helpen onze klanten met het vinden van de beste kandidaten op de markt voor tijdelijk, tijdelijk-naar-vast en permanente posities.

Om onze klanten hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen maken wij graag eerst kennis met ze. Wilt u ook kennismaken met ons? Neem dan eens contact met ons op via onze contactpagina.

Duurzame relaties - voor hier en nu én voor de lange termijn

JP Gray helpt zowel grote als kleinere bedrijven om hun activiteiten op de korte, middellange en lange termijn uit te bouwen en te consolideren. We zijn een constante factor in een alsmaar veranderende wereld. Wij helpen onze klanten bij het oplossen van urgente of toekomstige tekorten aan vaardigheden én bij voorziene of onvoorziene personeelstekorten. Wij kunnen binnen 24 uur kandidaten zorgvuldig selecteren en voorstellen door middel van ons JP Gray Resource Model

JP Gray Nederland

JP Gray Nederland werkt vanuit Amsterdam en Rotterdam samen met (internationale) organisaties en kandidaten die over het gehele land zijn gevestigd: van Maastricht tot Groningen en van Rotterdam tot Enschede. Hierbij biedt JP Gray Nederland een totaaloplossing aan op het gebied van de plaatsing van personeel voor tijdelijke, tijdelijk-naar-vast en permanente staf en ondersteunende functies.