Jouw carrière als B2B Customer Service Representative

17 mrt 2023

Werken op een B2B Customer Service afdeling vraagt andere kwaliteiten van je dan een B2C Customer Service afdeling. In dit artikel gaan we in op het verschil en vertellen we je meer over werken als B2B Customer Service Representative.

‘Hoe Epredia in een turbulente tijd hun Servicecenter wist uit te breiden’

06 dec 2022

Epredia heeft een turbulente tijd achter de rug. Voor de overname door PHC was het team van Marga Gramberg een afdeling binnen de internationale organisatie ThermoFisher Scientific. Na de overname werd de afdeling een zelfstandige organisatie, Epredia. In feite startte Epredia als een volledig zelfstandig draaiende startup zonder eigen serviceafdelingen. Ondanks een hoge turnover rate wist Epredia met onder andere een focus op modernisering van de systemen groei te behalen. En hebben Marga en Jeroen – Head of Clients bij JP Gray - een sterke zakelijke relatie opgebouwd met eerlijkheid en transparantie als basis.

5 tips die jouw werk-privé balans verbeteren

10 okt 2022

In deze tijd, waarin we continu bereikbaar zijn, is de kans groot dat professionals zo op gaan in hun werk dat een verstoorde werk-privé balans er snel in sluipt. Juist die balans is zo belangrijk, want genoeg ontspanning in je eigen tijd zorgt voor betere prestaties op werk. En betere prestaties op werk zorgen ervoor dat jij je werk leuk blijft vinden. We geven je in dit artikel vijf tips die je kunnen helpen om de balans te verbeteren.

Supply Chain jobs: wat zijn vereisten voor werknemers?

13 sep 2022

Vraag en aanbod van grondstoffen en producten blijft stijgen. Het gevolg is een snel groeiende wereldwijde goederenstroom. En daarmee groeit ook het belang van Supply Chains. Organisaties zoeken naar specialisten met ervaring in alle aspecten van Supply Chain én expertise in de functie waarin zij werken. In dit artikel gaan we wat dieper in op alles omtrent de Supply Chain. Maar ook vertellen we over Supply Chain management en carrièrekansen op dit gebied.

3 tips voor het verbeteren van je candidate journey

25 aug 2022

Professionals hebben een gunstige positie in de huidige arbeidsmarkt. Het banenaanbod is groot waardoor professionals een keuze maken op basis van verschillende aspecten, niet alleen het salaris of de functie-inhoud. Als HR-medewerker of recruiter investeer je veel tijd en energie om de beste kandidaat te selecteren. Belangrijk dus dat jij je onderscheidt van de concurrenten. Een goed ingerichte candidate journey is hierbij onmisbaar. In dit artikel geven we je drie tips om jouw candidate journey te verbeteren.

2022