IT Support

Door de versnelling van de digitalisering en de toename van beschikbare data is informatiemanagement belangrijker dan ooit. IT staat daarom steeds centraler binnen organisaties en is nauw betrokken bij bedrijfsprocessen en -projecten.

JP Gray is de verbindende factor tussen de meest innoverende organisaties en de beste IT-professionals. Onze specialisten zijn de essentiële schakel tussen leveranciers, systemen en collega’s. Ze zijn verantwoordelijk voor allerlei projecten, van het oplossen van softwareproblemen en het implementeren van nieuwe systemen tot het schrijven van werkinstructies.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en jarenlange samenwerking met diverse afdelingen in verschillende sectoren, snappen we de veelzijdigheid van een IT Support afdeling, de cultuur en IT-structuren. Zo maken we altijd de juiste match tussen professional en opdrachtgever.

Veelgevraagde expertise

Als expert binnen IT Support kom je in aanraking met complexe processen en ben je betrokken bij uitdagende projecten. Veel van onze opdrachtgevers zijn actief binnen een B2B-omgeving en daardoor altijd op zoek naar nieuw talent, zoals Netwerkbeheerders, Technical Support, Servicedesk Medewerkers en eerste- of tweedelijnssupport.

Customer Service Representative
Salaris: competitive
Locatie: Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
Soort functie: Vast Dienstverband
Meer informatie
Customer Service Representative
Salaris: competitive
Locatie: Amsterdam, Noord-Holland, Nederland
Soort functie: Contract
Meer informatie
Customer Service / After Sales - Tilburg
Salaris: €2500 - €3100 per month + competitive
Locatie: Tilburg, Noord-Brabant, Nederland
Soort functie: Contract
Meer informatie
Sales Support Coordinator | Roermond
Salaris: €3000 - €3500 per month + competitive
Locatie: Roermond, Limburg, Nederland
Soort functie: Contract
Meer informatie
Meer vacatures zoeken

Zet de volgende stap in jouw carrière

Krijg jij energie van het oplossen van problemen en het onderzoeken van nieuwe systemen? Met jouw frisse blik voeg jij waarde toe bij onze opdrachtgevers. Samen met onze consultants ga je op zoek naar een baan die het beste bij jou en jouw ambities past.

Benieuwd naar onze mogelijkheden? Ontdek onze vacatures of neem contact met ons op.

Vacatures

Jouw organisatie in stroomversnelling

Op zoek naar versterking op jouw IT Support afdeling? Binnen onze database vinden we altijd de juiste kandidaat. Naast IT Support professionals ondersteunen we organisaties ook met andere support en staffing professionals. Onze ervaren consultants staan voor je klaar en denken graag mee over deze personeelsvraagstukken.

Ben je benieuwd naar onze andere expertises? Bekijk de mogelijkheden.

Onze disciplines

Neem contact op

Of je nu een professional bent op zoek naar een baan of een organisatie op zoek naar talent om je team te versterken, de specialisten van JP Gray staan voor je klaar.

B2B Customer Service

Supply Chain & Logistics

Sales Support

Secretarial & Business Support

Finance & Accounting