Van tijdelijk naar vast werk

JP Gray werkt nauw samen met internationale bedrijven in heel Nederland om voor hen internationale medewerkers te vinden op DetaVast basis (van tijdelijk naar vast werk). Dit houdt in dat je de eerste vastgestelde periode in dienst van JP Gray komt en na die vooraf bepaald periode kom je in vaste dienst bij de opdrachtgever.

De opdrachtgever heeft een vacature waarvoor ze kandidaten zoeken die uiteindelijk in vaste dienst komen, maar ze willen vaak eerst de werknemer beoordelen voordat hij of zij in vaste dienst komt. De opdrachtgever kan zo eerst contact leggen met medewerkers met wie ze een langdurige arbeidsrelatie willen aangaan. En als werknemer krijg je de kans om je te bewijzen, maar ook kan je ontdekken of de organisatie, het team waarin je werkt en de functie net zo leuk zijn als dat je verwacht.

Wat zijn de voordelen hiervan voor jou?

  • Je krijgt de kans om de organisatie en het team eerst te leren kennen
  • Het recruitmentproces verloopt erg snel
  • Je bent flexibel en je hebt zekerheid

CAO

Als uitzendkracht zijn je rechten en plichten vastgelegd in een CAO. Wij maken gebruik van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemeningen) CAO. Klik hier voor meer informatie.