Werkgevers

Recruitment Proces van A tot Z

JP Gray helpt opdrachtgevers met het opzetten en coördineren van een succesvol recruitment proces van A tot Z. Wij geloven dat een persoonlijke aanpak hierin het beste werkt; het uiteindelijke doel is om de juiste match te maken voor de beiden de klant en de kandidaat.  

Wij bieden onze klanten een breed netwerk aan kandidaten welke werkzaam zijn in staf, support en middenmanagement rollen. Onze consultants benaderen de kandidaten markt dagelijks pro actief met als resultaat een uitgebreid netwerk aan specialisten. Wij werken uitsluitend met kwalitatief goede kandidaten en streven ernaar om een zo compleet mogelijk profiel aan te leveren bij onze klanten. Wij nemen daarom ook altijd meerdere referenties af, en nemen de tijd om onze kandidaten goed te leren kennen.  

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of twijfelt u nog of wij met uw vraagstuk kunnen helpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

Neem contact op

Of je nu een professional bent op zoek naar een baan of een organisatie op zoek naar talent om je team te versterken, de specialisten van JP Gray staan voor je klaar.