Onze expertise

Onze kracht is onze niche-focus. Bij JP Gray verbinden we professionals met lokale en internationale organisaties binnen zes vakgebieden in de STEM-sector: Supply Chain & Order Management, Secretarial & Business Support, B2B Customer Service, Sales Support, IT Support en Finance & Accounting.

Een verlengstuk van jouw organisatie

We ondersteunen bedrijven in hun zoektocht naar de juiste kandidaten voor vaste en tijdelijke vacatures. Door te investeren in onze kennis over de visie, bedrijfscultuur en collega’s, snappen we welke professionals het beste bij jouw team passen.

Het bouwen aan duurzame relaties is essentieel. Daarom heb je altijd één vast aanspreekpunt. Van het uitzetten van de vacature tot aan het einde van het contract, we ontzorgen het hele proces en functioneren als een verlengstuk van je organisatie.

Kennis op het gebied van industrie, markt en cultuur  

Onze consultants staan altijd in contact met onze klanten en professionals. Daardoor zijn we op de hoogte van de trends en ontwikkelingen en denken we vooruit om de beste oplossingen te bieden voor personeelsvraagstukken.

We hebben een divers klantenbestand met grote, nationale en globale organisaties met hun hoofdkantoor of service center in Nederland. Dit betekent dat we veel ervaring hebben met multiculturele omgevingen en multilinqual professionals.

Sterk netwerk van multilingual professionals

Binnen organisaties met een internationale cultuur is de voertaal in veel gevallen Engels. Daarom is het een belangrijke pré dat professionals comfortabel zijn om in het Engels te communiceren. In de afgelopen jaren hebben we een sterk netwerk opgebouwd van multilingual kandidaten die naast Engels onder andere ook Duits, Italiaans, Frans en Spaans spreken.

Onze werkwijze