Onze werkwijze

We verbinden toonaangevende organisaties in de STEM-industrie met professionals met een expertise binnen B2B Customer Service, Supply Chain, IT Support, Sales Support, Finance & Accounting en Secretarial & Business Support. Door onze jarenlange ervaring hebben we zowel een grote database met professionals als een sterk netwerk met toonaangevende opdrachtgevers.

Voor werkgevers en professionals is woon-werkafstand een belangrijke factor. Daarom geloven we in regiospecifieke werving en hebben we een groot netwerk in onder andere Rotterdam, Breda, Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en Maastricht.

Start van de samenwerking

Bij JP Gray leren we onze klanten écht kennen. We weten precies wat de vacature inhoudt en wie het beste bij jouw organisatie past. Bij elk personeelsvraagstuk bespreken we de verwachtingen, stemmen we het interview proces af en plannen we verschillende feedbackmomenten om het proces te borgen.

De organisatie

Om jouw organisatie goed te leren kennen komen we langs op locatie. Dat geeft on inzicht in de cultuur en biedt de mogelijkheid om de werksfeer en -omgeving te ervaren. We bespreken de wensen, behoeftes en vacaturespecificaties. Ook nemen we je mee in ons proces, leggen we uit welke stappen we zetten en wat je van ons kunt verwachten.

We starten met werven

Zodra de vacature, wensen en behoeften duidelijk zijn starten we met werven. We contacteren ons netwerk en benaderen potentiële kandidaten. 

Voordat we professionals aan je voorstellen doen we een uitgebreide screening. We kijken naar hun motivatie, checken referenties en beoordelen of de kandidaat bij jouw organisatie past. En nog belangrijker, of de kandidaat akkoord gaat met de arbeidsvoorwaarden. Zodra wij ervan overtuigd zijn dat er een match is, wordt de kandidaat aan je voorgesteld.

De juiste match

Bij een mogelijke match plannen we een kennismaking in. Afhankelijk van de wensen wordt de kennismaking opgevolgd met één of meerdere gesprekken. Zijn jullie allebei enthousiast? Dan doen we een voorstel aan de kandidaat.

Onze consultants begeleiden het gehele sollicitatieproces, van eerste kennismaking tot ondertekenen van het contract. Zo verzekeren we een soepel en duidelijk proces.

Ook na de eerste dag staan we voor je klaar

De ondersteuning na het aannemen van een professional is net zo belangrijk als het contact in de fase erna. Daarom staan we ook in de maanden na de startdatum voor je klaar. We checken regelmatig hoe het gaat: hoe is de eerste maand gegaan? Zijn er zaken waarbij wij kunnen ondersteunen? Is alles nog steeds duidelijk? Dit doen we zowel bij jou, als bij de professional. Deze nazorg is de hele contractperiode en een belangrijk onderdeel van ons proces.

Onze expertise