Over JP Gray

JP Gray is een toonaangevende recruitmentpartner voor organisaties in Europa die op zoek zijn naar getalenteerde kandidaten in de volgende vakgebieden: Life Sciences, Manufacturing, Waste & Packaging en Chemicals. We zijn gespecialiseerd in het vinden van passende kandidaten voor operationale, support en middelmanagement posities.

Wij helpen onze klanten met het vinden van de beste kandidaten op de markt voor tijdelijk en tijdelijk-naar-vast posities. Onze kandidaten stellen we voor bij de best passende internationale bedrijven. 

Om onze klanten en kandidaten hierbij zo goed mogelijk te ondersteunen vinden we het belangrijk om ze goed te leren kennen. Wil u kennismaken met ons? Neem dan contact op via onze contactpagina.

Duurzame relaties - voor hier en nu én voor de lange termijn

JP Gray helpt zowel grote als kleinere bedrijven om hun activiteiten op de korte, middellange en lange termijn uit te bouwen en te consolideren. We zijn een constante factor in een alsmaar veranderende wereld. Wij helpen onze klanten bij het oplossen van urgente of toekomstige tekorten aan vaardigheden én bij voorziene of onvoorziene personeelstekorten. Wij kunnen binnen 24 uur kandidaten zorgvuldig selecteren en voorstellen door middel van ons JP Gray Resource Model

We begeleiden onze kandidaten intensief tijdens het hele proces van screening tot plaatsing en ook na plaatsing staan we onze kandidaten bij.

JP Gray

JP Gray werkt vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Utrecht samen met (internationale) organisaties en kandidaten die over het gehele land zijn gevestigd: van Maastricht tot Groningen en van Rotterdam tot Enschede. Hierbij biedt JP Gray een totaaloplossing aan op het gebied van de plaatsing van personeel voor tijdelijke en tijdelijk-naar-vast staf- en ondersteunende functies.