Over Ons - Recruitment en advies


JP Gray

Wij van JP Gray ondersteunen en begeleiden organisaties en kandidaten bij het vinden van de juiste match. Door ons persoonlijke kwalificatieproces kunnen wij een groot deel van het recruitmentproces uit handen nemen. Dit resulteert in een efficiënte en persoonlijke omgang van tijd en energie voor zowel onze klant als kandidaat.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en servicegericht staan bij ons hoog in het vaandel. JP Gray is partner van organisaties gevestigd in heel Nederland op het gebied van recruitment. Geloof jij dat elke organisatie, elke vraag naar recruitment hetzelfde is? Wij ook niet. In een constant veranderende wereld geloven wij in het bieden van een persoonlijke oplossing door middel van professioneel advies. Ons Temp to Perm model biedt verschillende en op maat gemaakte oplossing voor iedere vraag. Wil je vrijblijvend het gesprek aangaan om erachter te komen wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact op via onze contactpagina.

SThree

JP Gray maakt onderdeel uit van SThree Group: een beursgenoteerde organisatie met het hoofdkantoor in Londen. Er werken wereldwijd meer dan 2.600 medewerkers bij SThree die verantwoordelijk zijn voor een jaarlijkse omzet van meer dan £ 950 miljoen.

Wij bieden een totaal oplossing op gebied van recruitment dankzij onze in-house Interim Payroll Service. Tevens zijn wij een IND gecertificeerde organisatie waardoor wij werknemers een sponsorship kunnen bieden wanneer gewenst.

 

Transparantie & Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Transparantie staat bij SThree en JP Gray hoog in het vaandel. Wij zetten ons in om hoogstaande service te verlenen, en locale regelgeving en standaarden na te leven. Daarbij gebruikt wij optimaal gebruik van onze recruitment-expertise, vaardigheden en ons brede netwerk om mensen uit minder bevoorrechte milieus aan het werk te helpen. De SThree Foundation is in 2016 opgezet om jong talent een kick start te geven aan hun carrière in de STEM industrieën. Nieuwsgierig? Bekijk de video!