JP Gray, onderdeel van SThree

SThree plc is een toonaangevend internationaal bedrijf voor werving en selectie, met ruim 39 kantoren verspreid over meer dan 15 landen. De SThree Group voert tien merken die gespecialiseerde recruitmentdiensten leveren voor functies op vaste, contract- en interimbasis in de STEM-sectoren (wetenschap, technologie, engineering en wiskunde). Onze doelstelling is gekwalificeerde mensen bijeenbrengen om te bouwen aan de toekomst.

Het hoofdkantoor van de SThree Group is gevestigd in Londen, van waaruit wordt samengewerkt met bedrijven van elke omvang: van leidende multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen. De jaaromzet van de Group, die wereldwijd meer dan 2600 mensen in dienst heeft, bedraagt meer dan 959 miljoen pond sterling. SThree maakt deel uit van de FTSE SmallCap Index. Hierdoor kan JP Gray een end-to-end dienstverlening aanbieden die de klant centraal stelt bij alles wat we doen. SThree levert geavanceerde, bekroonde systemen en een wereldwijde infrastructuur die zorgt voor een schaalbaar platform voor toekomstige groei. Dankzij de ervaring die SThree in de afgelopen 30 jaar heeft opgebouwd, hebben wij het inzicht en de flexibiliteit om snel medewerkers in te zetten in verschillende sectoren en regio's in reactie op de veranderende marktdynamiek.

SThree’s technologische ondersteuning en mobiliteitsdiensten bieden flexibiliteit en zekerheid voor zowel de duur van het recruitmentproces als erna. Van belastingzaken en het recht om ergens te werken, verzekerings- en immigratiekwesties tot contractafhandeling en de onboarding van nieuwe medewerkers, zoals hulp met urenregistratie en payroll. SThree levert de infrastructuur die JP Gray in staat stelt om dienstverlening op maat te leveren binnen ons wereldwijde netwerk.

SThree moedigt een ondernemingscultuur aan, wat ondersteund wordt door verschillende langetermijnincentives die duurzame prestaties bevorderen. Dankzij onze nadrukkelijke focus op het creëren van een diverse, inclusieve werkomgeving binnen onze merken, regio's en sectoren, kunnen we gekwalificeerde mensen vinden en behouden. Met onze rijke ervaring kunnen we uitdagingen op de werkplek voor onze klanten oplossen.

We streven naar bevordering van een positieve, inclusieve werkomgeving, waar verschillende meningen en perspectieven gewaardeerd worden en waar werkelijk sprake is van een meritocratie. Dit streven wordt weerspiegeld in onze verbintenis met onze belangrijkste principes: vertrouwen opbouwen, hart voor de zaak hebben, ingaan op feedback, duidelijk zijn en hoog inzetten.

Bezoek SThree.com voor meer informatie.

JP Gray werkt samen met onze andere merken bij SThree om medewerkers te werven mocht uw aanvraag buiten onze expertise vallen.

  • Real - Pharma, Biotechnologie & Medische apparatuur
  • Huxley - Bankwezen & Verzekeringswezen
  • Computer Futures - IT & Technologie 
  • Progressive - Olie & Gas, Mijnbouw en Maritiem & Offshore