Maatschappelijk verantwoord ondernemen

JP Gray is betrokken bij een groot scala aan MVO-initiatieven en programma’s. Ons doel is om levens te verbeteren door het bijdragen aan vaardigheden en werk. Onze MVO-initiatieven hebben we in de loop der jaren dusdanig ontwikkeld dat zij strategisch gezien op één lijn liggen met de commerciële strategie van de SThree Group en onze STEM-expertise (Science, Technology, Engineering, and Mathematics) omvatten.

Het centrale thema van onze wereldwijde MVO-activiteiten zijn inzetbaarheid en ambitie. Bij onze aanpak maken we optimaal gebruik van onze recruitment-expertise, vaardigheden en netwerken om mensen uit minder bevoorrechte milieus aan het werk te helpen. De SThree Foundation steunt dit doel. De SThree Foundation is in 2016 opgezet om jong talent uit minder bedeelde milieus en achtergronden een kick-start te geven aan hun carrière in de STEM industrieën. Nieuwsgierig? Bekijk de video!

 

 

We stimuleren al onze teams om sociale initiatieven te ondernemen. Goed doen is niet alleen goed voor de maatschappij, maar ook voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door bijvoorbeeld mee te doen aan sporttoernooien en het organiseren van benefietevenementen hebben we al meer dan 900.000 pond opgehaald voor SOS Kinderdorpen. We zijn al goed op weg om ons doel van 10 miljoen pond in 2018 te behalen!

We zijn er trots op als partner van SOS Kinderdorpen te hebben bijgedragen aan een aantal mooie projecten. Zo is er een project met zonoplaadbare computer tablets waardoor de kwaliteit van scholing van kinderen aanzienlijk verbeterd is en hebben we sportspullen gedoneerd. Ook zorgen we ervoor dat in Phnom Penh in Cambodja de moeders en tantes van meer dan 60 SOS Kinderdorpen naar het nationaal trainingscentrum kunnen gaan. Daarnaast hebben we een beurs opgericht om waarmee voor 80 kinderen in Qodsaya in Syrië de opleidings- en medicijnkosten verlaagd kunnen worden. Om kinderen veilig naar school te kunnen laten gaan hebben we een schoolbus gesponsord in Bhimtal, India.

Kijk op SThree.com om meer te lezen.