Leer ons beter kennen - Donovan Piris

“Mijn naam is Donovan, 27 en woon in Amsterdam. Oorspronkelijk ben ik geboren in Twente en door mijn topsportverleden ben ik in de randstad terechtgekomen. “

Hoe lang werk je al bij JP Gray en hoe ben je hier terecht gekomen?

“Op dit moment werk ik 2 jaar voor JP Gray. In 2016 ben ik begonnen met face-to-face marketing, tijdens mijn studie. Hier is mijn passie voor sales ook ontstaan. Na 2,5 jaar salesmanager te zijn geweest voelde het alsof de tijd rijp was voor de volgende stap. Via via ben ik destijds in contact gekomen met JP Gray. Dit voelde meteen goed door de persoonlijke benadering en de klik was er meteen.”

Wat is een succesmoment uit je carrière bij JP Gray dat je voor altijd zal bijblijven?

“Elke plaatsing voelt als een heerlijk succesmoment. De klant blij en de kandidaat blij en uiteindelijk maakt dit mij ook blij. Verder vind ik het mooi om samen met het team successen te behalen, zo hebben we het afgelopen jaar een trip naar Praag ‘gehit’. Hier zijn mooie herinneringen gemaakt en deze trip heeft het team sterker gemaakt.”

Wat moet een goede recruitment consultant qua eigenschappen bevatten en denk jij dat iedereen een consultant kan worden?

“Met doorzettingsvermogen en een growth mindset geloof ik dat iedereen een goede recruitment consultant kan worden. Er bestaat geen opleiding tot recruiter, alles leer je hier!”

Heb je nog een goede of leuke tip voor je toekomstige collega?

“Bepaal je lange termijn doelen, deel deze op in subdoelen en vink deze stapsgewijs af. Zonder doelen weet je gewoon simpelweg niet waarvoor je doet wat je doet.”

Leer ons beter kennen - Selcukhan Okay

Leer ons beter kennen - Jeanine Tukker

Leer ons beter kennen - Sven ter Reehorst

Leer ons beter kennen - Laila Hegazi

Leer ons beter kennen - Marnix Dekker

Leer ons beter kennen - Rebecca van Erkelens

Leer ons beter kennen - Sergio Starke

Leer ons beter kennen - Mavis Bernard

Leer ons beter kennen - Jeroen Overwater

Christian Best

Leer ons beter kennen - Katarzyna Beller-Wajer