Leer ons beter kennen - Jeanine Tukker

Jeanine, stel jezelf eens voor in twee zinnen. 

“Ik ben Jeanine, opgegroeid in Het Groene hart en ik woon op dit moment in Amsterdam. Ik heb eerder de hotelschool afgerond en op dit moment studeer ik HBO Bedrijfskunde (deeltijd) aan de Hogeschool van Amsterdam.”

Hoe lang werk je al bij JP Gray en hoe ben je hier terecht gekomen?

“ 5 jaar alweer! Destijds heb ik zelf gesolliciteerd nadat ik een oproep voorbij zag komen op een besloten Facebook pagina. Ik heb een aantal jaar in het buitenland gewoond en was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Niet zomaar een baan, echt een carrière. Op basis van de advertentie werd ik mega enthousiast over SThree omdat zij mij dit konden bieden.”

Wat is een succesmoment uit je carrière bij ons, die je voor altijd bij blijft?

“Oh lastige vraag, ik heb er wel meerdere durf ik te zeggen! Mijn succes momenten zijn onder andere het behalen van incentives wat totaal verzorgde trips waren naar Gerlos, Porto, Valencia en Praag. Je viert hier echt je successen met het hele team wat onwijs gaaf is en je doet laten beseffen dat dit een unieke positie is. Daarnaast heb ik onlangs een voor mij persoonlijke, belangrijke promotie gehaald en dat is die van Principal Consultant.”

Wat moet een goede recruitment consultant qua eigenschappen bevatten en denk jij dat iedereen een consultant kan worden?

“Ik geloof dat empathisch vermogen, een gezonde portie ambitie en doorzettingsvermogen je als consultant heel ver brengen. Er zijn meer uitdagende situaties, niet altijd de leuke in vergelijking met de successen en daar heb je mee te dealen wil je groeien. Ik ben zelf vrij perfectionistisch waardoor ik een paar keer flink tegen de welbekende muur ben tegengelopen (en nog steeds) maar dat heeft mij uiteindelijk zoveel meer gebracht. Daarnaast werk je met een heel diverse club collega’s maar ook je klanten en om hier successen mee te bereiken moet je goed kunnen luisteren, je af en toe in andermans schoenen verplaatsten. “

Heb je nog een goede of leuke tip voor je toekomstige collega?

“Blijf bij jezelf en speak up wanneer je zelf de kans ziet iets te veranderen! In deze rol krijg je heel veel vrijheid en dat is uniek in mijn beleving. Je bent zelf in controle over jouw carrière en daarbij krijg je support uit verschillende hoeken om jouw doelen te bereiken. Wat mij betreft een win-win.”

Leer ons beter kennen - Selcukhan Okay

Leer ons beter kennen - Sven ter Reehorst

Leer ons beter kennen - Laila Hegazi

Leer ons beter kennen - Marnix Dekker

Leer ons beter kennen - Rebecca van Erkelens

Leer ons beter kennen - Sergio Starke

Leer ons beter kennen - Mavis Bernard

Leer ons beter kennen - Jeroen Overwater

Christian Best

Leer ons beter kennen - Donovan Piris

Leer ons beter kennen - Katarzyna Beller-Wajer