Leer ons beter kennen - Katarzyna Beller-Wajer

“Mijn naam is Katarzyna (kortere roepnaam is Kasia) en ik kom uit Polen. Ik heb een Master Degree in Cultural Studies en ik ben tijdens mijn studie verhuisd naar Amsterdam voor het Erasmus programma. Toen heb ik besloten om te blijven…“

Hoe lang werk je al bij JP Gray en hoe ben je hier terecht gekomen?

“Ik werk al 11,5 jaar voor het bedrijf en ik heb het nog steeds naar mijn zin.”

Wat is een succesmoment uit je carrière bij JP Gray dat je voor altijd zal bijblijven?

“Een paar jaar geleden won ik één van de incentives en ben ik naar Osteria Francescana in Modena gegaan – drie Michelin sterrenrestaurant, een van de beste in de wereld. Zeker een weekend om nooit meer te vergeten.”

Wat moet een goede recruitment consultant qua eigenschappen bevatten en denk jij dat iedereen een consultant kan worden?

“Met ruime ervaring binnen recruitment en een goed L&D team, leren we je alle ‘technische’ aspecten om recruiter te worden. Maar om een goede recruiter te zijn draait het ook om je persoonlijkheid: je moet veerkrachtig zijn en te willen groeien en ontwikkelen. Empathisch zijn en te kunnen luisteren naar mensen zijn ook waardevolle eigenschappen.”

Heb je nog een goede of leuke tip voor je toekomstige collega?

“Deze baan kan een achtbaan zijn maar blijf positief en vertrouw op je team – zij willen helpen en je laten groeien. Wees niet bang om iets te zeggen en om vragen te stellen. Het werk en het bedrijf kunnen je enorm veel mogelijkheden bieden, grijp dat aan of creëer dat voor jezelf.”

Leer ons beter kennen - Selcukhan Okay

Leer ons beter kennen - Jeanine Tukker

Leer ons beter kennen - Sven ter Reehorst

Leer ons beter kennen - Laila Hegazi

Leer ons beter kennen - Marnix Dekker

Leer ons beter kennen - Rebecca van Erkelens

Leer ons beter kennen - Sergio Starke

Leer ons beter kennen - Mavis Bernard

Leer ons beter kennen - Jeroen Overwater

Christian Best

Leer ons beter kennen - Donovan Piris