Leer ons beter kennen - Laila Hegazi

Zou je jezelf in twee zinnen kunnen voorstellen?

“Ik ben Laila, 30 jaar oud en van origine een Brabo die 7 jaar geleden naar Amsterdam is vertrokken. Op dit moment ben ik werkzaam als Business Manager bij JP Gray. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het dagelijkse management van onze brand.”

Hoe lang werk je al bij JP Gray en hoe ben je hier terecht gekomen?

“Ik ben 7 jaar werkzaam bij JP Gray. Destijds heb ik via monsterboard.nl gesolliciteerd op de functie van Trainee Recruitment Consultant.”

Wat is een succesmoment uit je carrière bij JP Gray dat je voor altijd zal bijblijven?

“Ik wist vrij snel dat ik wilde groeien naar de rol van Business Manager en mijn doel was om deze stap voor mijn 30e te maken. Dit is gelukt!”

Wat moet een goede recruitment consultant qua eigenschappen bevatten en denk jij dat iedereen een consultant kan worden?

“Een goede Recruitment Consultant moet leergierig zijn, een goede portie doorzettingsvermogen bezitten en niet bang zijn om fouten te maken. De rest kunnen we je leren aan de hand van onze recruitment academy, je buddy (lees; steun en toeverlaat in je traineeship) en je manager.”

Heb je nog een goede of leuke tip voor je toekomstige collega?

“Mijn tip voor een toekomstige collega is om te vertrouwen op de kennis die er al is. We zijn allemaal ooit begonnen in de rol van Trainee Recruitment Consultant waardoor we heel goed weten wat je doormaakt. Je staat er zeker niet alleen voor.”

Leer ons beter kennen - Selcukhan Okay

Leer ons beter kennen - Jeanine Tukker

Leer ons beter kennen - Sven ter Reehorst

Leer ons beter kennen - Marnix Dekker

Leer ons beter kennen - Rebecca van Erkelens

Leer ons beter kennen - Sergio Starke

Leer ons beter kennen - Mavis Bernard

Leer ons beter kennen - Jeroen Overwater

Christian Best

Leer ons beter kennen - Donovan Piris

Leer ons beter kennen - Katarzyna Beller-Wajer