Leer ons beter kennen - Marnix Dekker

“Goedenavond, mijn naam is Marnix Dekker en ik ben 25 jaar. Ik heb commerciële economie gestudeerd en in mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten.
Drie keer in de week speel ik korfbal en zo nu en dan met vrienden padellen of basketballen.”

Hoe lang werk je al bij JP Gray en hoe ben je hier terecht gekomen?

“Ik werk sinds september vorig jaar bij JP Gray en ben hier terecht gekomen via LinkedIn. Ik wist nog niet precies wat ik wilde en na een aantal gesprekken met de verschillende brands binnen SThree ben ik uiteindelijk hier aan de slag gegaan.”

Wat is een succesmoment uit je carrière bij JP Gray dat je voor altijd zal bijblijven?

“Een succesmoment wat me tot nu toe bij zal blijven is dat de tweede en derde kandidaat die ik kon helpen aan hun nieuwe baan beide binnen 2 dagen van sollicitatie naar nieuwe baan gingen. Daarnaast waren ze allebei ook nog is heel erg enthousiast waardoor dat me wel echt is bijgebleven.”

Wat moet een goede recruitment consultant qua eigenschappen bevatten en denk jij dat iedereen een consultant kan worden?

“Ik denk dat bijna iedereen wel een goede recruitment consultant kan worden. Het belangrijkste is doorzettingsvermogen, een goed sociaal gesprek kunnen voeren en plezier halen uit de gesprekken die je doet. Als je dat hebt en daarnaast ben je ook commercieel dan kan je zeker succesvol worden.”

Heb je nog een goede of leuke tip voor je toekomstige collega?

“Voor alle toekomstige collega’s zou ik vooral zeggen: Ga er met een open mind in, neem alles in je op en werk er hard voor. Als je dat doet kun je hier zoveel leren.
Als ik naar mijzelf kijk sinds September tot nu, kan ik alleen maar zeggen dat je binnen no time heel veel kan leren waardoor je groeit als professional maar ook op persoonlijk vlak.”

Leer ons beter kennen - Selcukhan Okay

Leer ons beter kennen - Jeanine Tukker

Leer ons beter kennen - Sven ter Reehorst

Leer ons beter kennen - Laila Hegazi

Leer ons beter kennen - Rebecca van Erkelens

Leer ons beter kennen - Sergio Starke

Leer ons beter kennen - Mavis Bernard

Leer ons beter kennen - Jeroen Overwater

Christian Best

Leer ons beter kennen - Donovan Piris

Leer ons beter kennen - Katarzyna Beller-Wajer