Leer ons beter kennen - Mavis Bernard

“Hi! Mijn naam is Mavis, 32 jaar en ik woon in Den Haag.  Ik heb meerdere opleidingen gedaan en startte met Bedrijfseconomie in Delft, Media, Informatie en Communicatie aan de HvA en ook nog ergens Voedingsdeskundige tussendoor.”

Hoe lang werk je al bij JP Gray en hoe ben je hier terecht gekomen?
 
“Ik heb heel erg lang in de horeca gewerkt en ik riep al jaren dat het tijd werd dat ik eruit stapte en inmiddels werk ik nu alweer bijna een jaar voor JP Gray als customer journey consultant. Ik ben hier binnengekomen via Demi – een oud JP Gray-er.”

Wat is een succesmoment uit je carrière bij JP Gray dat je voor altijd zal bijblijven?
 
“Klinkt supercliché, maar dat zijn er eigenlijk een heleboel. De lieve bedankjes, telefoontjes en mailtjes die ik ontvang van onze ambassadors als ze zich gehoord en geholpen voelen. Dan weet ik dat ik mijn werk goed gedaan heb.”
 
Wat moet een goede recruitment consultant qua eigenschappen bevatten en denk jij dat iedereen een consultant kan worden?
 
“Ik denk niet dat iedereen een recruitment consultant kan worden, want je moet echt een hele hoop doorzettingsvermogen en empathisch vermogen hebben, je moet sales minded zijn en goed kunnen doorpakken als je een tegenslag hebt. Dat betekent dat je stevig in je schoenen moet staan. Bepaalde dingen zijn aan te leren, maar bepaalde eigenschappen moet je bezitten van jezelf.”

Heb je nog een goede of leuke tip voor je toekomstige collega?
 
“Als je niet helemaal weet wat recruitment inhoudt, dan is het goed om eens een kijkje te nemen bij ‘JP Gray for a Day’. We zijn een jonge groep mensen met verschillende opleidingsachtergronden en ervaringen en die mix maakt het heel erg leuk om in terecht te komen qua team, dat je op alle vlakken wil helpen. Dus meld je aan voor de volgende op 24 juni!”

Leer ons beter kennen - Selcukhan Okay

Leer ons beter kennen - Jeanine Tukker

Leer ons beter kennen - Sven ter Reehorst

Leer ons beter kennen - Laila Hegazi

Leer ons beter kennen - Marnix Dekker

Leer ons beter kennen - Rebecca van Erkelens

Leer ons beter kennen - Sergio Starke

Leer ons beter kennen - Jeroen Overwater

Christian Best

Leer ons beter kennen - Donovan Piris

Leer ons beter kennen - Katarzyna Beller-Wajer