Samen vinden we de volgende uitdaging in jouw carrière

Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Dan is het belangrijk dat jouw sollicitatie opvalt en het sollicitatieproces soepel verloopt. Onze consultants vinden de vacature die het beste bij jou past en begeleiden je vanaf de eerste kennismaking tot en met de onboarding bij jouw nieuwe werkgever.

Netwerk van interessante opdrachtgevers

Door de grootte en diversiteit van ons netwerk verbinden we professionals zoals jij aan toonaangevende en (voornamelijk) internationale organisaties, die procesmatig producten en ingrediënten produceren. Werk je liever in een kleinere organisatie? Ook Mkb’s behoren tot ons netwerk. Op basis van jouw ambities adviseren we wat voor type organisatie en functie het beste bij je past. Als we geen passende baan voor je hebben blijven we met je in contact. Zo kunnen we je op een later moment een passende vacature voorleggen. Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze consultants.

Begeleiding

We begeleiden je vanaf het eerste kennismakingsgesprek tot en met je sollicitatiegesprek. We adviseren je over de aantrekkelijkheid van je cv en LinkedIn profiel. Staat er een gesprek gepland? Dan bereiden we die samen voor. En heb je advies nodig of vragen? Onze consultants staan jouw hele contractperiode voor je klaar.

Carrièregarantie

Je steekt tijd en energie in een sollicitatie, dan wil je er zeker van zijn dat je opvalt. Kom je door onze eerste kwalificaties heen, dan garanderen wij jou een baan bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers. Je maakt impact met jouw kwaliteiten en skills, helpt het bedrijf groeien en bouwt mee aan de toekomst.  

Trainingen

We vinden jouw ontwikkeling belangrijk en geven daar dan ook graag een boost aan. Via de JP Gray Academy bieden we trainingen en cursussen aan, in samenwerking met onze externe partner ICM. Breid jouw vakkundige kennis uit, ga voor persoonlijke ontwikkeling of boost je skills.

Werken in Nederland

Woon je niet in Nederland, maar wil je hier wel werken? Dan moeten er veel zaken geregeld worden voor de eerste dag van je nieuwe uitdaging. Door onze ervaring met arbeidsmigratie weten we precies wat je moet regelen, en hier helpen we je uiteraard bij. Hieronder direct wat tips.

Een Burgerservicenummer aanvragen

Een Burgerservicenummer, afgekort BSN, is een persoonlijk identificatienummer voor contact met de Nederlandse overheid. Je hebt dit nodig om bijvoorbeeld jouw zorgverzekering of het indienen ban jouw belastingaangifte. Ook bij jouw werkgever moet het BSN bekend zijn. Schrijf je in via het Personen. Tip: regel dit ver genoeg van tevoren.

Een zorgverzekering afsluiten

Het is in Nederland verplicht om een zorgverzekering te hebben. Hoe sluit je een zorgverzekering af? Op de site van Rijksoverheid vind je een overzicht van de regels en tips om jouw aanvraag te starten.

Een visum aanvragen

Om in Nederland te kunnen werken heb je het juiste visum nodig. JP Gray is onderdeel van de SThree Groep., en daardoor IND gecertificeerd. Dat betekent dat we jou, als gecertificeerd partner, kunnen ondersteunen bij jouw visumaanvraag.  

Wat moet je nog meer regelen?

Wat er geregeld moet worden voordat je in Nederland kunt werken is afhankelijk van je situatie. Op de site van Rijksoverheid beantwoord je een vijftal vragen waarna je een overzicht krijgt, verdeeld in verschillende categorieën.