Onze diensten

Tijdelijk naar Vast of Interim 

Bij JP Gray heeft u de mogelijkheid om kandidaten tijdelijk in dienst te nemen, met een optie of vast dienstverband. Zo heeft u profijt van maximale flexibiliteit wanneer u nieuwe kandidaten in dienst neemt.

De nieuwe medewerker zal in eerste instantie op onze loonlijst staan voor een vooraf overeengekomen periode. SThree Interim Services zal als juridisch werkgever verantwoordelijk zijn, werken conform de wet- en regelgeving en de bijbehorende risico’s dragen, zodat u dat niet hoeft te doen.  

De nieuwe werknemer wordt per uur betaald. In dit uurtarief zijn het bruto salaris, werkgeverslasten (verzekeringen, administratieve uren), reserveringen voor vrije dagen, vakantiedagen en de bemiddeling fee van JP Gray verwerkt.  

Deze flexibele manier van samenwerken is vele gevallen mogelijk, zo ook wanneer er sprake is van een tijdelijke opdracht (interim).  

Heeft u vragen over onze werkwijze? Of zou u meer informatie willen ontvangen inzake wat deze flexibele werkwijze voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. 

 

  

Neem contact op

Of je nu een professional bent op zoek naar een baan of een organisatie op zoek naar talent om je team te versterken, de specialisten van JP Gray staan voor je klaar.