Onze diensten

Wij bieden verschillende diensten aan

DetaVast (tijdelijk-naar-vast)

Zoekt u iemand voor een vast contract, maar wil u wat langer kijken hoe de nieuwe medewerker functioneert? Dan is DetaVast de perfecte oplossing!

De medewerker komt op onze loonlijst te staan voor een vooraf overeengekomen periode. Bij goed functioneren kan de medewerker na deze periode bij uw organisatie in dienst komen. Deze (eventuele) overname is kosteloos en vastgelegd in de overeenkomst.

De voordelen van een DetaVast-constructie zijn:

  • Flexibiliteit
  • Risico spreiding
  • Betere beoordeling van de geschiktheid van de kandidaat door het verlengen van de proeftijd
  • Kostenbesparing: u betaalt alleen voor gewerkte uren
  • Ontzorging: u kunt zich volledige op uw core business richten; wij zorgen voor de administratie, het afhandelen van het salaris en het contract.
  • Geen financieel risico bij ziekte

De kandidaat wordt betaald per uur. In dit uurtarief zijn het bruto salaris, werkgeverslasten, reserveringen voor vrije dagen, vakantiedagen en de bemiddelingsfee van JP Gray verwerkt.

Tijdelijk

Indien u urgent op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning, bijvoorbeeld vanwege zwangerschapsverlof, langdurige ziekte of een plotselinge toename van de hoeveelheid werk, dan is dit de ideale oplossing. Het verschil met DetaVast is dat bij deze oplossing geen mogelijkheid bestaat tot overname. Verder is er geen sprake van een einddatum.

Wil u meer weten of heeft u een specifieke uitdaging met uw personeelbestand, neem contact op